Хора в мизерия живеят
заради вас, некадърни политици,
и продължават да немеят:
"Как ни измамихте, мръсници?"
Нивга няма да ви простя,
че по улиците хора гладуват,
че бедният съвсем оскотя,
но пак за вас гласува.
Че манипулирате го със лъжи
за бъдеще светло, чудесно
и вместо мафиотът в затвора да лежи
с кървави пари живее лесно.
© Георги All rights reserved.