May 6, 2018, 1:53 PM

Сребърна мъгла 

  Poetry » Love, Erotic
1039 1 2

И колко нощи с теб се скитаме
Из дебрите на любовта
И колко пъти пред очите ни
Заражда се деня

И само със едно докосване
Разпалва се неутолим копнеж
И неусетно пак потъваме  в мечтите си,
Във приказен водовъртеж.


И неуморно преоткриваме телата си
Подавайки се на нестихващ зов
Потръпваща отново падам в твоите обятия
Задъхана и прималяла от любов!

И в този миг желая само,
Аз да се сгуша в твойта топлина
Отпуснала глава на твойто рамо
Да ме обгърне сребърна мъгла...

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??