Nov 11, 2020, 4:33 PM

Среднощна мечта 

  Poetry » Love
284 1 1

Среднощна мечта

 

Заспивам и появява се отново тя,мечта,

една любима жена явява се в съня.

Красива, усмихната, тя идва през нощта,

заедно сме щастливи и си тръгва сутринта.

 

През деня съм сам,тя е нощна птица,

която долита при мен заедно със съня.

На сутринта я няма, отлетяла е  с изгрева,

за да се появи отново заедно с нейната луна.

 

Лунно момиче си, чаровно дете на нощта,

за мен си оставаш една голяма мечта.

Набрах за теб красива роза през деня,

за да ти я  подаря с усмивка в съня!

 

Среднощна си моя мечта но си си моя,

ти си с мен макар и само до сутринта.

Ти ще останеш в мен, в моята душа,

усмихната, красива жена, жена мечта!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??