Jan 14, 2009, 8:44 PM

Среща 

  Poetry
923 0 0

Когато се влюбих във слънцето...
ти пазеше ме да не се изгоря.

 

 

 

 

 

Аз съм себе си... когато съм теб!
Нежна симфония... докосва...
Заспивам спокойна във стаята
и сънувам съня - ТВОЯ!

 

 

 

Еднакви и различни... кръвни!
Вярващи в легенди и митове...
Разказващи за хора, родени
с 2 сърца, туптящи в едно!

 

 

И някакви си пътища... нищожни...
Съществуващи само в атласите...
Нямат власт те над нас, успокой се...
Просто очи ще затваряме.

© ДРУГА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??