Jan 15, 2011, 7:03 PM

Среща 

  Poetry » Love
585 1 3

Различен ли си? Различна ли съм?

Доколко сме се променили?

Забрави ли ме? Забравих ли те?

Успяхме ли да сме щастливи?

 

Желаеш ли ме? Желая ли те?

И колко безумно изглежда?

Обичаш ли ме? Обичам ли те?

Таим ли все още надежда?

 

Подай ми ръка! Подавам ти аз.

И устните нека да слеем!

Ако има все още любов между нас,

изпий ме! Веднъж се живее.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??