Apr 25, 2020, 6:11 PM

Среща 

  Poetry » Love
350 0 1

Нека щом съмне

теб да видя, мила,

когато не е тъмно,

бодро да се заредя със сила.

 

Нощта да чезне навън,

че очи жадуват светлина,

че не искат да си само сън,

че сърце иска топлина.

 

Затуй копнея аз за среща,

самотата да се изпари,

ти, слънце, за мен не се сещаш,

но искам твоят лъч да ме озари.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??