Jan 25, 2011, 2:56 PM

Среща... 

  Poetry » Love
885 0 2

Видяхме се случайно, но нима

в живота пътищата са ни скрити,

понякога през тайнствена врата 

минавали жените.


Но виждал съм те вече и насън,

аз бях заспал на тясната си койка,

когато във съня сред всеки друм

отново и отново те спохождах.


Но ти, страхуваше се ти  от мене,

а толкова безумно те обичах,

на всеки ъгъл срещах само тебе,

бе необикновено ти момиче.


И ето днес, след толкова години:

на сънища, увиснали във вечност,

и на едно неизживяно минало,

аз тебе, истинската тебе срещнах...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Димитър Димчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??