Jun 13, 2008, 10:30 AM

Среща 

  Poetry » Other
648 0 1
 

  

  

Защо избрах пътеката през младата гора,

обагрена от тъжния октомври?

Защо те срещнах в сумрака сама

и спряхме, без да проговорим?

Защо се гледахме и до сълзи

не мигаха очите ни жестоки?

Защо отминах аз, а ти

от топъл полъх се загърна?

Защо, отминал, се обърнах да те зърна?

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ех...защо...просто наранена любов...
    провокирала те да напишеш този нежен вълнуващ стих...
    много ми хареса...много.
Random works
: ??:??