Aug 11, 2005, 7:23 AM

СРЕЩУ МЕНЕ ВИЖДАМ САМО, САМО 

  Poetry
729 0 1

Срещу мене виждам само, само
вятъра различен, дето звуците събуди,
да ме вдъхват и обичат.

Срещу мене чувам само, само
тигъра комичен, в цирка от заблуди
да ме припикава и опява.

Срещу мене вдишвам само, само
сносни очертания, в дните ми прокудени.
Стара песен на овчаря
САМО, САМО...

Марин Лазаров

© Марин Лазаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??