Apr 6, 2010, 4:34 PM

Срещу слънцето 

  Poetry » Other
600 0 11



Надежда

лесно се рисува

в мрак,

по-трудно е

срещу слънце.

И макар то

очите ми да гори,

не ме е страх

да продължавам

да извайвам

теб.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??