Dec 12, 2008, 7:27 PM

Stainless steel 

  Poetry » Love
601 0 8
Stainless steel

Приюти ме в силна прегръдка,
закали ме в жар и вода,
че душата ми пак се обърка
и руда търси в блата.

Върху белег -нова рана,
кинжалът - единствен учител,
бъди броня желязна,
че аз съм - хром и никел.

А сплотени - никой не би ни победил,
че заедно - ние сме stainless steel! 

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??