Sep 26, 2008, 4:50 PM

стара история 

  Poetry
495 0 1
Стои там
на моста
между мене
и него.
Една стара
история
красива, незабравима.
Дърпа ни душите
тя с нежни, бели
длани.
Гледам очите
му и чета
тази история.
Толкова красива
и стара е тя - историята
на любовта.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Eххх историята на любовта... размечта ме!

    Поздрав!
Random works
: ??:??