Стремях се да бъда добра,
но с мъжете това не работи.
Нима любовта е игра...
душевно са сякаш роботи.
Не виждах разбиране в тях,
размяна на роли настана
и взех да умирам от страх,
че стара мома ще остана.
Любовите май са мираж -
траят за ден и до пладне.
Да има късмет и кураж...
пък кой на каквото попадне.
Приличам на тъпо гърне
търсещо своя капак...
Мечтая с душа и сърце
да хвана последния влак.
© Стефани Лаврева All rights reserved.