Nov 1, 2008, 6:50 PM

Старата истина 

  Poetry » Phylosophy
860 0 7
Старата истина

Тя е стара, стара колкото света,
нейна длъжница всяка душа,
щедрата природа изпраща ти ден,
в който откриваш таз истина блажен.

От извора вълшебен избликва радостта,
с безименни наслади дарява те тя,
небето ти вещае пролетни зари,
любовна магия смущава твойте дни.

Щастлив и светъл се вие твоят път
сякаш уханни рози по него цъфтят
и страстни желания в душата струят.

Това е стара, стара истина една,
нейна длъжница е всяка душа,
неразгаданата тайна на любовта.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??