Nov 26, 2008, 10:15 AM

Стаята 

  Poetry
443 0 0

Стая. Портрет на стената.
Лик, за мен непознат.
Тяло. Във него душата
на сърцето ми прави преврат.
Стая. Прозорците кървави.
Тяло. Душата крещи.
Вика пак някой от мъртвите,
черни, смутени души.
Стая. Сянка пробягва.
Вратата изскърцва сега.
Тяло, а в него душата
шепне задгробни слова.
Стая. Спокойна и тиха.
Всичко се случва във мен.
Някого вчера убиха.
Не просто някого – мен!

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??