Feb 16, 2022, 11:19 AM

...Стена, картина 

  Poetry » East forms, Other
256 1 2

В картината

стена и огледало,

а в огледалото

              безкрайност. Сляпа...

 

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??