Aug 13, 2008, 10:39 AM

Степен на обичане 

  Poetry » Love
806 0 14

Зарината съм в собствените грешки,

в кошмара от компромиси пленена,

поведена по стъпки нечовешки,

във "любовта" премазано стаена.

 

Със дрехите ти бавно се загръщам,

студът прониква в тялото ми тясно,

полепналите спомени нашепват

за чудесата... приказно и сластно.

 

Във пулса ти живея мигновено,

прощавам се с илюзии злокобни

и в звуците... ще се прелея,

във воплите на хиляди бездомни.

 

И тихо съм приседнала смълчана,

и думите са порив за отричане,

повела себе си... през прага,

достигнала съм степен на обичане.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??