Nov 8, 2009, 1:37 PM

Стига 

  Poetry » Love
422 0 0

Шшш, тихо! Успокой се!

Стига вече с тези сълзи!

Колко още ще подхранваш

тез тийнейджърски илюзии?

 

Стига вече! Опомни се!

Всичко свърши. Не разбра ли?

Докога ще се надяваш?

Не порасна ли? Не поумня ли?

 

Колко още ще се мъчиш?

Колко ще се унижаваш?

Няма да се върне. Чуваш ли?

Спри да се самоунищожаваш!

 

Изправи се и стегни се!

Вярвам, можеш да се справиш.

Нека болката отмине!

Позволи си да забравиш!

 

Продължи напред с усмивка!

Стига толкова сълзи!

Забрави го! Щом го сториш,

вече няма да боли.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??