Тъмна нощ, звездите липсват...
Магията изчезнала далеч...
А листът празен ти напомня
Поета в отпуск ли е днес.
Шантави звезди в тъмата светят.
Искри превърнали сумрака в светлина.
Самотникът мечтата чака...
а времето – светът.
Прегръщаме бедняка със надежда,
дано гласува той за нас.
Защото толкова сме боси,
но пък за кой ли път ни лъжат пак.
© Ангел All rights reserved.