Jul 18, 2008, 8:39 AM

Стих за една песен... 

  Poetry » Love
805 0 23

       
         Стих за една песен...

Тихичко - със "сол" отключвам -
в душата - арфа и мечти...
ноти - тънички капчуци -
пулсирай - щом това си ти!...

Ти чу ли, Вечност - заликувай!...
Времето - за миг поспряло...
пеят ноти - капчици-сълзици,
сърцето диша с ехо занемяло!...

Разсънен крясък - нотите прогони...
вятър галено на "фон" шепти...
а песните са арфи фараонови -
пулсирай, Нежност - щом това си ти!...



Бел. авт.  "фон"- от гр. - глас, звук
В акустиката - единица мярка за гръмкост на звука,
мерена в логаритмичен мащаб.

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??