Aug 25, 2010, 11:21 PM

Стихчета за деца 

  Poetry » For kids
1999 1 0

                                                                          /На моите деца/

 

 

Дий, дий, конче,

конче-вихрогонче.

Бягай бързо,

вятъра настигай!


* * *


Баба жаба кекерица

в блатото лови мушици.

Брей, че жаба-жабурана,

вдига врява до тавана!


* * *


"Лети" нагоре и не спира,

небето иска да достига.

Не е пчеличка или птичка,

а мъничка детска ръчичка.

 

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??