Jan 30, 2015, 7:46 AM

Стой до мен 

  Poetry » Love
443 0 1

Стой до мен. Аз не съм онова момиче,
което бягаше по цяла нощ
и си измисляше, че никой не обича,
докато подскачаха краката ù боси.
 

Стой до мен. Аз повече не мога
да се разпилявам на хиляди места
и да съм искра във всеки огън,
а после да гасна в тишина.
 

Стой до мен. Знам, че никъде не води
пътеката, по която зад мене вървиш.
Нека се имаме, без бездомни да бродим.
Нима за мен е невъзможно дом да построиш?

 

22.01.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любовно стихотворение при събуждането на любовта в сърцето.
    Оригинален финал отразяващ мечтата за взаимност.
    Добре си го казала! Хареса ми!
    Желая сбъдване на желанието ти!
    Ведър ден!
Random works
: ??:??