Jan 25, 2005, 10:08 AM

Стоманено сърце 

  Poetry
766 0 0

Стоманено сърце

 

Пророци, легенди, божества...

Разказват за някакви неща -

за магия и крила на душата,

за приказка между съцата,

за изпепеляваща любов,

за безкрайно нежен зов...

А крилата са строшени сега,

стоманено е сърцето в нощта...

Отживелица е вече приказката.

Няма го оазиса в пустинята.

 

Искам и в мен стомана да тупти...

Противоотрова срещу всичките лъжи.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??