Jun 3, 2007, 4:08 PM

Стори добро и го хвърли назад 

  Poetry
674 1 5

                                                         
                                                   И днес, изглежда, има хора,
                                                   които в помощ да се притекат
                                                   и въпреки голямата умора,
                                                   добричка дума да рекат.

                                                   И нищо, че сме голи, гладни,
                                                   и нищо, че работиме до мрак,
                                                   рекли са даже и дедите стари:
                                                  "Стори добро и го хвърли назад!"

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??