Aug 28, 2022, 6:01 PM

Страданието 

  Poetry » Civilian
295 0 0

Много страдание има в тоя свят,

мъката човешка много ме потиска,

експлоатацията, починалите от глад...

не това, друг свят душа иска!

 

Решението е борба упорита,

съвестно задълженията да изпълняваме

и ще намерим сила скрита,

вярвайте и ще побеждаваме!

 

Да, има смисъл борбата,

наистина можем да успеем,

можем да постигнем светлината,

можем в щастие да живеем! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??