May 5, 2007, 2:33 PM

страх 

  Poetry
557 0 0

Поглеждаш и се взираш в тях,
безмълвно спираш своя дъх...
Небосводът син в сълзи облян е,
звездите сиви - потъмнели гледат
твоя плач...
Тъжиш за някой свой познат,
личи - душата пари, а сърцето
не тупти.
Искри свистят от твойте очи,
изгаряш себе си дори...
и падаш ли, и падаш в бездънни
бели ями на смъртта...
Спри и погледни - в небето реят се орли.

© ЕЛЕНА Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??