Jan 25, 2007, 1:10 AM

Страх 

  Poetry
586 0 4
От нищото ме носи вятъра
под грозните чадъри на греха!
Увиснали са паяжини трескави
увили с пясък свойта грозота!

И страх ме е от силата на нищото,
сърцето ми се свива и боли,
заспивам като странник див в пустинята
решил, но неуспял да покори
на слънцето жестоките лъчи!

От нищото ме носи вятъра!
Тайфуни страшни, неми, зли
подхвърлят ме, играят си с мечтата ми
с цена на страх и кръв
да ПОБЕДЯ!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??