Страх ме е да се обадя,
да те чуя, да те видя...
От какво ли?
От това
и последната надежда в мен да не убия...
Страх ме е, да.
И този страх (във мен) желанието здраво (в мене) е затиснал.
Страх ме е да го направя,
а не (да) знаеш как го искам.
Страх ме е...
Какво да правя?
Дали да не поема риска...?
© Ангелина All rights reserved.
Смело напред!