Jun 17, 2008, 6:51 AM

Страх от самотата 

  Poetry
563 0 1
От самотата се страхувам,
с любим човек да съм жадувам.
На двадесет и четири години съм,
но не чувам звън.
Звън за знак, че любовта е близо,
звън за знак, че си наблизо.
О, любима моя, колко те желая,
как се казваш, дали някога ще узная.
Ще те срещна ли, кажи,
това тревожи ме, боли.
Страхувам се, че нивга няма да намеря любовта
и нивга никой няма да пророни за мен ни една сълза.

© Куни Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??