Oct 3, 2007, 10:12 AM

Странно видение 

  Poetry
579 0 11
 

Странно видение



Чайка, върху чайка, върху лампа, върху мост.

Алогична нишка в тъканта на битието.

Настани се в моя свят като неканен гост,

като мушица винена във питието.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??