Страстта понякога
е зона забранена,
изпълнена с вини,
греховно шестваща,
обляна във сълзи....
Греховната любов
е горест и печал,
че страстите горещи
едва ли някой
без болка ги е надживял?!
И в късни нощи
пиша за утеха,
че спасих се от тъга
и страстите
не ми отнеха,
свободната ми,
скитаща душа....
© Nina Toshich All rights reserved.