Apr 17, 2010, 8:32 PM

Страст и нежност 

  Poetry » Erotic
2098 0 11

Миг топъл. Нежност. Красота.
Тела в любовен танц преплетени.
Мелодия. Китара. Светлина.
Полет на душите, с нишка вплетени.

Докосване. Припламваща искра,
огън във телата заиграла.
Мистерия, поглъщаща  света.
Жена, до края себе си отдала.

Целувка страстна. Приливна вълна.
Проникване. Оргазъм като гейзер.
Романтика, блаженство... Топлина.
Хармония, излята в нежна  песен.

Нищо, че навън дъждът плющи.
Вятърът завихря сухи листи.
Слънцето зад облак сив се скри.
Гневно е. Ревниво им се мръщи.

Нека има буря!... Да  вали.
Нека и небето се раздира.
В стаята две влюбени души

клетвено душите си събират.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??