Jul 6, 2011, 7:44 PM

Страст или измама 

  Poetry » Erotic
1282 0 3

Страст или измама

Леглото празно е до мен
и търся твоето горещо тяло,
а как желая да ме сложиш в плен
под мекичкото одеяло...
По тялото ми ти да плъзгаш лед,
завивките да са на топка,
да се омазваме със мед...
ах, как не искам да съм кротка,
а да те драскам, хапя, докато ме ти целуваш,
бельото ми със зъбки да събуваш,
следи от ноктите ми да оставя
и белези на страст да ти направя...
"О, Боже, как те искам" да ми шепнеш
и още страстнички целувки да ми лепнеш.
Ръце прокарваш по гърдите ми горещо
и сякаш толкова навътре вече те усещам,
че стоновете учестяват,
а този звук и гледка те пленяват...
Усещам, не издържаш вече,
на дива страст обречени
преплитаме тела и устни
върхът на удоволствието един от друг да вкусим.
С премрежен поглед ме поглеждаш
и във нощта отново ти изчезваш...
Сама съм пак в леглото и те няма,
а сякаш беше тук и тази страст не е измама.
И сякаш аз съм там до теб и е разкошно,
под твоите завивки се приплъзвам.
Започваме наново приключението нощно
или пък утро е и вече се е съмнало?

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Може, може хахах кой каквато има, аз имам една с 15% алкохол в нея и вкус на малина!
  • ...Мирена, не може ли да използваме течна сметана от онази във флакончетата? ...така могат и да се пишат разни неща с нея...
  • Въздействаща еротика!Браво!
Random works
: ??:??