Jun 22, 2012, 9:18 PM

Страсти 

  Poetry » Other
673 0 11



европейски емоционални трусове

трева

хипнотизирано зелено

на терена и на телевизора

дрън-дрън

пуканки

топки и ритнитопковци

балони

голове

царят е гол

дръжте крадеца

 

ди-ти-рам ди-ти-рам та-ра-ра-рам

знаменце шапка

свир-р-р-р-репа намеса в краката на

карай свиркай си

ще има смяна

започва тихо мълчи

не симулирай внимание

химн на радостта

европейска купа с череши

псувни и 20 милиона евро

одеколон или мускус

разтегнат мускул

пълен здравен картон

жълто или червено

чифт или фул хаус

залагам на всичко

 

бира

бира

бира

пържени картофи

ау-у-у-у-у

гол

гол

гол

айде стига де

топло е

 

какво казваш

не те слушам

лягам си с телевизора

ставам с коментатора

ау какъв срам какъв лапсус

единадесет по две

плюс минус съдията

съдията

къде гледа съдията

засада

деветдесет градусов ъгъл

или корнер му викат

странично хвърляне

на пот и физиономии

задна ножица във вратата

на противниковия лагер

 

нула на нула

разгром или

две нули

голяма нужда

от въздух

голяма работа

маскарад по трибуните

сълзи и смях

стискам зъби и палци

айде бийте ги вече

момчета не мога да спя

дистанционното се вълнува

пази се не виждам

ох-х-х

стигнахме ли финала

 

. . .

дано да сме първи

 

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??