Sep 1, 2010, 8:05 PM

Страстта... 

  Poetry » Love
639 0 0

Когато обичаш,
когато си влюбен,
страстта те увлича,
поддържа те буден...
 
Страстта не умира,
страстта се разгаря,
когато примираш
от обич безкрайна...
 
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??