Dec 18, 2022, 7:06 PM

Стрелата ти е плам, с вълшебен връх 

  Poetry » Love, Other
467 3 4

Стрелата ти е плам, с вълшебен връх

и мигом в моето сърце прониква.

Дори не чул и полета й в лъх,

а ето и душата те обиква.

 

И мигом в моето сърце прониква

горящата любов, необяснима.

На точната стрелба сега откликва

и словото прошепвайки " Любима " .

 

Горящата любов, необяснима,

след звън на опнатата тетивà

е неизбежна, истински я има

и то с каква пленителност, каква?

 

След звън на опнатата тетивà

усилват се в пожар туптеж и дъх.

Мистично влюбване ли е това?

Стрелата ти е плам, с вълшебен връх.

 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??