Jul 29, 2023, 7:59 AM

Стриптих 

  Poetry » Parody
152 0 0

Сив и

див е

там до казана,

седи - не кръшка

с кана мъжка.

Кичовек не гине

и у чворум зине.

Една стъпка - 

две простъпки.

От атлет - 

към котлет.

От моабет - 

към диабет.

 

 

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??