Feb 29, 2016, 6:18 PM

Струни 

  Poetry » Love
261 0 1

В момента пиша песен за теб

с много музика и малко думи.

Изваждам от калъфа моето сърце,

настройвам отдавна непипани струни.

Нежност извира от моите пръсти,

светлина звучи в моя топъл дом.

Аз, музикантът, не съм с ума си,

на стола съм, а все едно седя на трон.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Стихът би се получил чудесно, ако се опиташ да замениш личните местоимения с други думички.Така повторенията моите, моя.. ще се избегнат.
Random works
: ??:??