Jul 13, 2011, 11:45 PM

Струваш ли си риска 

  Poetry » Love
624 0 1

Вярвай, много ми се иска!

Ала струваш ли си риска?

Знаеш как да ме разсмиваш.

Секси да ме провокираш.

 

Пробваш ме дали ми стиска.

И точно колко ми се иска.

Ясно е. Целиш едно -

да спя във твоето легло.

 

Истина е, че го искам.

С теб без срам да се натискам.

Но дали ще се реша

безразсъдно с теб да съгреша!

 

Изкушаваш ме нахално.

И възбуждаш ме скандално.

Вярвай, много ми се иска!

Ала струваш ли си риска?

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво, Мануела!Изненадваш ме!
    Много мелодично е написано, а дали си струва риска...ти сама ще решиш.Честно да си кажа, в стихчито има много топлина и мисля, че си струва риска.
Random works
: ??:??