Dec 14, 2012, 1:13 PM

Студ 

  Poetry
750 0 3

Често не заспивам от чувство за вина нощем,

макар любовният плам да е призрачно студен...

Никога не съм вярвала, че ще дойде този ден,

един таралеж без бодли е ужасно беден!

А какво са думите без смисъл?

А какво са стиховете ми без теб?

Чета на лицето ти любов и омраза, гняв и тъга

като зимния вятър проникват, сурова истина.

Настръхва ти кожата, шило разчупва леда...

Тесен или пустинно голям, светът се мени на мига!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??