Mar 1, 2014, 12:37 PM  

Студ 

  Poetry » Love
744 0 0

Не чувствам нищо, само празнота,

в душата ми присъстват вече студ и тъмнина.

Кога усмивката на лицето отново ще се появи

и раната така позната в сърцето мигновено ще заличи?

Лъжа, фалш, чувства и мечти

превърнаха душата моя в малко кътче, обляно от сълзи.

Лесно можеш да забравиш

и по пътя нов да се отправиш.

Не - това съвсем не е така,

студът навлиза пак в раната, направена от любовта.

С нея не можеш да си играеш

и с чувствата на друг така нагло да се подиграеш.

Не давай обещания напразни,

щом намеренията ти към мен са безкрайно безобразни.

По-добре за мен не мисли - 

спри, огледай се и напред отново продължи.

Оправдай се, по мъжки постъпи,

сърцето наранено е - повече не го мъчи!

© Теодора Делиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??