May 6, 2009, 10:24 AM

Студена "Рицина" 

  Poetry
628 0 10

... Отсреща е нашият бряг.

Затичай се да ме стигнеш.

За да живеем щастливо все пак,

там, на острова на мечтите...

 

Малък тайнствен свят.

Тайна обител - разгоряла камина.

Мъничък рай - оазисно жив.

Но примамно- лъжлив ли?!

Като сухия пясък в пустиня.

 

Малък приказен свят...

Там, на отсрещния, нашия бряг.

Само двама...

Протегни си ръцете

и сам ще ме стигнеш.

 

И изпий ме тогаз

като чаша студена „Рицина”...

Виж ме - жива съм, жива съм... пак.

Притисни ме и с устни стопли ме.

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??