Aug 8, 2007, 12:50 PM

Студена страст 

  Poetry
887 0 3

Когато силуетите ни в тъмното преливат,

сенки нежно галят кожата отново.

Докосването е студено, устните изстиват,

но никой няма сили да каже тихо "сбогом".


Раняваме се, но кръвта бледа остава,

заличена от страстта на телата луди.

Искам да те имам, но кой ли го решава,

щом живеем в клетка от заблуди.



Искам всичко да свърши, да дойде края,
да, нови пътища назад...

Но знам, дори нейде да ми предложат рая,
отново място ще поискам в твоя ад!

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Но знам, дори нейде да ми предложат рая,
    отново място ще поискам в твоя ад!

    Ааааааааааа, обичам го това...
  • Определено е супер
  • И май наистина ще постна моя версия... :D Aма и така става...
Random works
: ??:??