Ти каза днес
ръцете твой са студени!
Студени са ...
но пълни със любов.
За теб са те родени ...!
На теб студена е душата ти!?
Защото тя не чувства любовта .
И с тебе само със мълчание
споделяме живота си сега.
Студено е ,
не е виновно времето за туй...
© Ангел All rights reserved.