Apr 9, 2010, 10:08 AM

Стъклопис 

  Poetry » Love
669 0 7

Какво ще нарисуваш на стъклото,

ако някой ти даде боички?

... Нежна роза или спомен,

който да споделят всички?

 

Какво ще нарисуваш на стъклото,

което съм ти дала утре?

... Една жена или пък спомен,

който да горчи като разлъка?...

..........

 

Дай ми да чета по мислите ти.

Не изричай нищо, за да те отгатна.

Само продължавай да рисуваш

на стъклото блян или пък рана.

..........

 

Недей да се тормозиш с разум,

рисувай с чувство и първично.

Нарисувай свойта стая

и мене вътре, ако липсвам.

 

Измисли се и се нарисувай вярно,

за да видя как изглеждаш

под плътта, която мръсно

все подлъгва всеизменна.

 

Стъклото днес е инструментът,

за да знам дали си струваш.

А сега поръчай малко мента,

нарисувай ми каквото чувстваш...

© Венета Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??