Dec 4, 2011, 8:56 PM

Стъкълца 

  Poetry » Love
565 0 2

Вземи едно стъкло и го счупи..!
Сега го погледни..
На хиляди парченца е...

Затвори очи и си представи,
че това е сърцето ми...
Разбито на мънички стъкълца...
Разпиляно на пода...

Всеки ден те обвинявам за това...
Но не съм права...
Не си виновен ти...
То така си беше и преди...
Напротив, ти го взе и го залепи...
Вдъхна му хиляди надежди и мечти : )

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??