Oct 30, 2015, 11:54 PM

Сутрешни размисли 

  Poetry » Love
840 0 0

Години на самота и разкаяние

за отминали добри моменти -

сърцето чувства отчаяние,

не заслужава то аплодисменти.

 

Затихнали във него бури тъмни,

често на повърхността излизат,

помрачават бързо дните бъдни

и струйки дъжд от очите слизат.

 

Изгубила образа във огледалото,

лицето нейно бързо остарява,

а скрита нейде под одеялото,

тихо любовта я изоставя.

 

~Д. Консулова ~

© Десислава Консулова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??