Mar 11, 2016, 11:07 PM

Сватбата на Пролетта 

  Poetry
980 0 2

Пеперудите танцуват валс,

птичките са кръстници на вятъра..

Какъв красив романс...!

-кумуват двойка гларуси.

 

В бели рокли са облечени дърветата,

ухаещи на скъп парфюм,

избродирани дантели са цветчетата,

на сватба ще се ходи-без костюм!

 

Невестите блестят с очарование,

разперили най-нежните воали,

излишни са ни тук дизайнери,

пред пролетта търпят провали!!!

© Нони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??