Jul 3, 2024, 1:59 AM

Сватбен ден 

  Poetry » Love
110 1 0

Денят бе топъл, биеха камбани,

сърца ликуваха за бъдни дни,

а двама влюбени в слънчеви премяни

обет си дадоха в безмълвен стих.

 

Ръцете им, като бръшлян се бяха вплели,

а устните нашепваха със страст,

че любовта не може да е просто спирка,

а вечен празник между Ти и Аз!

© Меги Ризова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??