May 31, 2008, 9:17 PM

Сватбен ден 

  Poetry
1054 0 1

 Сватбен ден

 

В този топъл майски ден

бият празнични камбани.

Днес се вричаш ти във мен,

за любов сме, знам, призвани.

 

Аз ще съм принцеса днес,

с рокля приказно красива.

И звездите в наша чест

ще блестят така игриво.

 

Принцът мой ще бъдеш ти,

мил до мене ще застанеш.

В мен сърцето ще трепти,

искам в него да останеш.

 

Клетва давам аз пред Бог,

че за тебе аз копнея,

че в живота тъй жесток

аз за тебе ще живея!

 

© Вероника Бузова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??